Νέες φωτογραφίες και βίντεο

April 23, 2014
Στην ενότητα "Διάφορα", προστέθηκαν φωτογραφίες από τον μύλο του Αμαράντου στη νέα του μορφή τις οποίες μας έστειλε ο κ. Θωμάς Βλάνος μαζί με ένα βίντεο που μπορείτε να δείτε εδώ. Μερικές από τις φωτογραφίες του μύλου ανέβηκαν και στη σελίδα του Αμαράντου στο Flickr.
 

Νέες φωτογραφίες

April 18, 2014
Στην ενότητα "Διάφορα", προστέθηκαν φωτογραφίες από την κατάθεση στεφάνου της 25ης Μαρτίου στο χωριό.

Continue reading...
 

Νέες φωτογραφίες

October 31, 2013
Στην ενότητα "Διάφορα" προστέθηκαν φωτογραφίες από την κατάθεση στεφάνου που έγινε την 28η Οκτωβρίου που μας πέρασε στο χωριό.

Continue reading...
 

Νέο βίντεο

October 20, 2013
Το πέμπτο και τελευταίο βίντεο από την εμφάνιση της χορωδίας του Δήμου Κονίτσης στον Αμάραντο τον περασμένο Ιούλιο έχει ανέβει και μπορείτε να το παρακολουθήσετε στην ενότητα "βίντεο".

Continue reading...
 

Νέο βίντεο

October 19, 2013
Ανέβηκε το τέταρτο βίντεο από την εμφάνιση της χορωδίας του Δήμου Κονίτσης στον Αμάραντο τον περασμένο Ιούλιο. Μπορείτε να το παρακολουθήσετε στην ενότητα "βίντεο".

Continue reading...
 

Νέο βίντεο

October 18, 2013
Ένα ακόμη βίντεο από την εμφάνιση της χορωδίας του Δήμου Κονίτσης στον Αμάραντο προστέθηκε στην ενότητα "βίντεο".

Continue reading...
 

Νέα βίντεο

October 17, 2013
Στην ενότητα "βίντεο" προστέθηκαν δύο βίντεο από την εμφάνιση της χορωδίας του Δήμου Κονίτσης στον Αμάραντο τον περασμένο Ιούλιο και σύντομα θα ακολουθήσουν κι άλλα.

Continue reading...
 

Νέα βίντεο

September 29, 2013
Στην ενότητα "βίντεο" προστέθηκαν τρία νέα βίντεο με στιγμιότυπα από τον Αμάραντο της δεκαετίας του '80,από το λογαριασμό του κ. Δημ. Ζάμπου στο YouTube.

Continue reading...
 

Νέες φωτογραφίες και λινκ

April 23, 2013
Στην ενότητα "Διάφορα" προστέθηκαν φωτογραφίες από την κοπή της πίτας που έγινε στο χωριό και την κατάθεση στεφάνου της 25ης Μαρτίου 2013.Επίσης στη sidebar του blog προστέθηκε λινκ για την ιστοσελίδα του Δήμου Κόνιτσας όπου αναφέρονται και αρκετές πληροφορίες για το χωριό μας.

Continue reading...
 

Νέες φωτογραφίες

January 23, 2013
Προστέθηκαν νέες φωτογραφίες στις ενότητες "Το χωριό","Η φύση" και "Τα λουτρά".Οι φωτογραφίες είναι προσφορά του κ. Παναγιώτη Κωστάκη.

Continue reading...
 

Το χωριό


Αμάραντος Κονίτσης Βρίσκεται 27χλμ. βόρεια της Κόνιτσας στο νομό Ιωαννίνων,μέσα στο πράσινο και την πυκνή βλάστηση.Το καλοκαίρι η κίνηση αυξάνεται λόγω των Ιαματικών Λουτρών που βρίσκονται σε απόσταση 5χλμ. από το χωριό.

Translate This Page

Amarantos Konitsas Blog
Copyright 2010-2013 Αμάραντος Κονίτσης

Make a free website with Yola